Dags för Olweusdagen


Under torsdagen den 2/4 är det en hel Olwuesdag med åk 6 och yngre på Järvafältet. Det är åk 6 som håller i lekarna. Dom har blivit indelade i grupper som ska komma överens om en samarbeteslekar som dom yngre ska få göra. Alla grupper har gjort varsin lek som går ut på att man ska samarbeta tillsammans och att ingen ska känna sig utan för och att alla ska delaktiga.

Olweus-programmet är ett vetenskapligt utvärderat program mot mobbning och kränkade behandling. Om du ser eller vet någon som blir mobbad , vare sig i verkligheten eller på nätet så kontakta alltid en vuxen. Mobbning kan leda till självmord eller självskadande beteende och det är därför oerhört viktigt att förebygga mobbningen innan det går för långt.

#olveus #olweus #sofielundsskolan #skolan #sofielundsnytt

Taggar
No tags yet.
RSS Feed

Vill du vara med i redaktionen?

För alla elever på Sofielundsskolan.
Fyll i formuläret nedan så skickas din  anmälan in direkt och du kommer kontaktas av ansvarig lärare.