Vad tycker vi om maten egentligen?

Vi har gjort en undersökning på 20 personer i olika åldrar på skolan, både elever och personal. Vi frågade dem vilken av nedstående rätter de tyckte om mest - och så här blev resultatet:

Pannkakor - 3 röster - 15% Tacofisk - 0 röster - 0% Hamburgare - 2 röster - 15 % Cowboysoppa - 0 röster - 0% Köttbullar - 1 röst - 5 % Lasagne - 1 röst - 5% Spaghetti och köttfärsås - 1 röst - 5% Laxen - 4 röster - 20% Friterad fisk - 0 röster - 0% Soppa - 0 röster - 0% Frukt - 1 röst - 5% Tacos - 7 röster - 35%

Undersökningen visar att de flesta har tacos som favoriträtt. Tvåa kommer laxen, som fick fyra röster i jämförelse med sju röster på tacos. När vi frågade vilka som gillade vad märkte vi att de lärare vi frågade föredrog laxen medan eleverna föredrog tacos. Den skillnaden redovisas dock inte i undersökningen. Det här är en relativt liten undersökning, men den visar i stora drag vad elever och personal föredrar för maträtter. Vi hoppas att dessa maträtter kommer serveras oftare i matsalen.

#mat #undersökning #repotage

Taggar
No tags yet.
RSS Feed

Vill du vara med i redaktionen?

För alla elever på Sofielundsskolan.
Fyll i formuläret nedan så skickas din  anmälan in direkt och du kommer kontaktas av ansvarig lärare.