Rapport från Elevens Val: Reportage om bildgruppen.

Utspritt i bildsalen sitter ett flertal elever med färg framför sig och målar. Allt ifrån masker till små hus och porträtt skapas. Eleverna är i full gång när jag kommer och tar foton. Utanför bildsalen jobbas det också på hårt. Några elever målar på väggarna, några på papper.

En del skapar masker, andra skapar abstrakta skulpturer. Kreativiteten har ingen gräns. Jag intervjuar en elev om hur arbetet har gått under veckan. - Det absolut roligaste har varit att få skapa med mina egna händer och tänka fritt. Och det var ännu roligare att rita och få ut mitt hjärtas konst och kreativitet, säger eleven som helst inte vill ha sitt namn med. - Att rita är kul, och jag rekommenderar bildgruppen för de som är kreativa, säger eleven innan jag går och låter bildgruppen fortsätta arbeta med sin konst.

Här får ni se några av elevernas verk:

#Elevensval #bild

Taggar
No tags yet.
RSS Feed

Vill du vara med i redaktionen?

För alla elever på Sofielundsskolan.
Fyll i formuläret nedan så skickas din  anmälan in direkt och du kommer kontaktas av ansvarig lärare.