Full aktivitet i stängd skola!


I samma stund som eleverna gick på sommarlov, startade intensiv aktivitet på delar av skolan. Elever ersattes med hantverkare som nu arbetar för att eleverna ska få komma tillbaka till fixade och nymålade lokaler. Det är först och främst A-, B- och C-huset som piffas till, det vill säga lokalerna där högstadiet, sexorna och IK håller till. Det läggs nya mattor i korridoren och målas om.

När eleverna kommer tillbaka i augusti så kommer det vara ny färg på väggarna och fina mattor att gå på. Senare under sommaren kommer även nya möbler att fyllas på i klassrummen som ska stimulera en bättre studiemiljö! Så nu finns det något extra att se fram emot i augusti.

Färgen i mitten är den som kommer vara i korridorerna.


Taggar
No tags yet.
RSS Feed

Vill du vara med i redaktionen?

För alla elever på Sofielundsskolan.
Fyll i formuläret nedan så skickas din  anmälan in direkt och du kommer kontaktas av ansvarig lärare.