Polisen och vår rektor jagar och fångar tjuvar


Idag var poliserna här och undersökte fallet. Sakerna de stal lämnade de när de blev jagade av vår modige rektor Anders. Anders jagade de mellan Sofielundsskolan och Häggvik men sen tappade han bort tjuvarna. Några timmar senare kommer de tillbaka till skolan.

Då fick man fast en av gärningsmännen. De förvarade de stulna sakerna i IKEA-påsar som de hade ställt i barnvagnar. Det var mest datorer i påsarna men det fanns andra saker också.

Poliserna undersökte datorerna för att se om det fanns något fingeravtryck eller om de kunde hitta spår av handskar. De använde ett grönt pulver på datorn för att om de använde kolpulver så förstörde de datorn.

#sofielundsnytt #sofielundsskolan

Taggar
No tags yet.
RSS Feed

Vill du vara med i redaktionen?

För alla elever på Sofielundsskolan.
Fyll i formuläret nedan så skickas din  anmälan in direkt och du kommer kontaktas av ansvarig lärare.