I skoltidningen bestämmer vi vad som ska skrivas!


Vi på Sofielundsskolan har ganska nyligen skapat en skoltidning där vi skriver om det senaste nyheterna som har med skolan att göra. Vi uppdaterar till och med under alla lov! I skoltidningens förening är det 22 personer som frivilligt har gått med, dock är det bara 14 personer som är med i redaktionen och vi skulle verkligen behöva fler.

I början så gick det ganska segt för oss i redaktionen. Det klart att vi fick upp nyheter men det var inte lika mycket besökare som det är nu idag. Men nu när vi fått igång sidan så skriver vi mycket mer.

Vi kan skriva om allt möjligt om t ex från studietekniker till massiva intervjuer med kända personer.

Det finns dessutom en serie som heter Tyra Wallraffar där hon sätter sig in i en annan persons situation och skriver om det på hemsidan. Vi har också blivit upptäckta av Ung Media som tycker vi är en bra och inspirerande skoltidning.

#sofielundsnytt #paper #tidningen

Taggar
No tags yet.
RSS Feed

Vill du vara med i redaktionen?

För alla elever på Sofielundsskolan.
Fyll i formuläret nedan så skickas din  anmälan in direkt och du kommer kontaktas av ansvarig lärare.