Vi tar över UngMedias Instagram!


Detta är stort!

Från och med måndag (25/4) och en vecka framåt är det vi i redaktionen som kommer att få "ta över" hela Ung Media Sverige´s Instagram-konto och under en vecka rapportera ut vad som händer på skolan och hur vi arbetar direkt, till alla Ung Media´s följare! Vi ser verkligen fram emot det och kommer ta vårt uppdrag på störa allvar! Följ vårt instagramkonto här: instagram.com/sofielundpaper och här hittar ni UngMedias konto som från och med måndag och en vecka framåt är "vårt" - instagram.com/ungmediasverige Hoppas ni följer oss!

#sofielundsnytt #instagram

Taggar
No tags yet.
RSS Feed

Vill du vara med i redaktionen?

För alla elever på Sofielundsskolan.
Fyll i formuläret nedan så skickas din  anmälan in direkt och du kommer kontaktas av ansvarig lärare.