Rapport från dansgruppen

January 20, 2016

 

Nu har vi äntligen börjat att öva koreografi till de låtar som kommer vara med i showen och det börjar bli lite mer allvarligt. Vi börjar känna pressen och upptäcker problem som t.ex. att scenen är för liten. Men vi börjar få in stegen och vet vad vi ska göra. Cha cha, wienervals och salsa är bara några danser som vi lär oss.

 

I måndags fick vi mätningarna av scenen och fick känna hur det skulle se ut (ungefär) i ett av dansnumren. Det var trångt, men det är roligt! Man börjar också känna hur sin partner rör sig och hur man rör sig intill. Därför är wienervalsen en utmaning, men min partner vet vad han gör så vi får till det även om jag snubblar till några gånger. Tobias Wallin är vår danslärare, någon som ni kanske har sett i Let`s dance. Han har oss 9:or en gång i veckan och är både rolig och entusiastisk. Det går faktiskt bra!

 

Please reload

Taggar
Please reload

RSS Feed

Vill du vara med i redaktionen?

För alla elever på Sofielundsskolan.
Fyll i formuläret nedan så skickas din  anmälan in direkt och du kommer kontaktas av ansvarig lärare.