DanceGangster - Showen börjar ta form!

Nu har alla grupper i projektet börja komma igång. Även temat är valt. Vi ser fram emot ett roligt och bra projekt!

Vi är igång!

Nu när temat är bestämt - HIGH SCHOOL - har alla grupper kommit igång med sitt arbete för att skapa en perfekt show. Alla verkar vara igång!

Manusgruppen

En av grupperna som vi verkligen ville se hur de har tänkt är manusgruppen. Eftersom en av de största händelserna så här långt är deras val av tema.

- Jag tycker det är bra vi har inte kommit så långt än, säger lärare Stina. Vår grupp är superbra, just nu har vi haft ganska mycket att göra då vi har varit de som har valt tema och skrivit manuset men vi har haft en bra start. Vi röstade temat i gruppen. Temat kommer utspela sig i “high school”. Vi tänker också att det ska handla mycket om att bryta normer.

Dansgruppen

Tobias Wallin tycker att dansgruppen är taggade och väldigt duktiga. Vi frågade Tobias om vilken färg han tyckte passade bra med dansen, och han sade röd för att det är en varm färg. Vi frågade också vilka danser som eleverna ska dansa och Tobias sade att eleverna skulle dansa salsa, vals, wienervalsen, cha cha och showdans. Tobias och Katarina sade att projektet kommer att bli bättre än förra året eftersom att det finns flera elever som är med och dansar och de är väldigt intresserade. Katarina tycker också att det är bra att det finns en danslektion i veckan för att förra året så glömda de flesta eleverna glömde stegen.

Bandet och vokalisternade rektorn Hanna. Vi bestämde oss för att låna Matin en stund för att se vad han har för tankegångar

- Gruppen verkar spelsugna man märker att de gillar musik och vill spela. Just nu håller vi på att leta normer som beskriver om att bryta normer. Jag tycker att de är viktigt med att vi tar upp det här med att bryta normer, säger Matin.

- Vår största förhoppning är att vi får ihop en bra show.

Nu hoppas vi på fortsatt bra arbete så vi får ihop en riktigt bra show!

#dancegangster

Taggar
No tags yet.
RSS Feed

Vill du vara med i redaktionen?

För alla elever på Sofielundsskolan.
Fyll i formuläret nedan så skickas din  anmälan in direkt och du kommer kontaktas av ansvarig lärare.